Vispeahen Nedir ?
Vispeahen, Visual ( Görsel ) ve Peahen ( Tavuskuşu ) kelimelerinin birleşmesinden oluşur. Vispeahen ekibinin 15 yılın üzerindeki veri ambarı, iş zekası, yazılım konularındaki tecrübe ve bilgi birikimi sonucunda ortaya çıkmış veri görselleştirme ürünüdür. Vispeahen sürekli artan ve artmaya devam eden veriyi stratejik kararlarda kullanılabilecek anlamlı bilgiye dönüştürmekte ve görselleştirmektedir. Yeni grafikleri pluginler şeklinde ekleyebilme, farklı veri kaynaklarını aynı modelde görselleştirebilme, dağıtık mimaride çalışabilme, yüksek yük altında çalışabilme, resim dosyalarının metadatalar üstünde sorgulama yapıp raporlama yapabilme gibi özellikleri ile diğer tüm görselleştirme ürünlerinden farklılaşmaktadır.
Vispeahen ile veriler kolay, hızlı, estetik şekilde görselleştirilerek hem masaüstü hem de mobilde dünyanın herhangi bir lokasyonunda herhangi bir internet tarayıcısı ile kurulum yapmaksızın görüntülenebilmektedir.
Doğru Veri Analizi için
Güçlü Bir Platform Deneyimi
Raporlama ve görselleştirme ihtiyaçları için genellikle çeşitli İş Zekası ürünleri kullanılmaktadır. Bu noktada, farklı İş Zekası ürünleri varken Vispeahen Veri Analizi ve Görselleştirme Platformu'nun farklarından birkaçı;
-
Vispeahen, sınırlayıcı değildir. Gerekli yazılımsal koşullar sağlandığı takdirde, Vispeahen Veri Analizi ve Görselleştirme Platformu ile diğer İş Zekası ürünlerinde yapılamayan konfigürasyonlar gerçekleştirilebilmektedir.
-
Vispeahen Veri Analizi ve Görselleştirme Platformu, standart görselleştirmelerden kurtulmanızı sağlamaktadır.
-
Vispeahen Veri Analizi ve Görselleştirme Platformu farklı veri kaynaklarının birarada kullanılmasını sağlamaktadır. Yani Vispeahen Veri Analizi ve Görselleştirme Platformu ile ilişkisel veritabanı üzerindeki verilerinizi Excel üzerindeki verilerinizlebirarada kullanabilirsiniz.
"Vispeahen başka bir eklentiye ihtiyaç
duymaksızın işlerinizi kolaylaştırır."
Rapor
Örnek olarak yukarıdaki görsel bir dashboard
ekranına ait görüntüdür.
Konu Başlığı
Dashboard oluşturmak için belirlenen kıstaslarlara göre
ayrılan tablolar bütünüdür. Model olarak düşünülebilir.
Örneğin; Muhasebe ve Satış ile ilgili iki adet dashboard
oluşturmak istenebilir. Bu durumda iki ayrı subject area
oluşturarak Muhasebeye ait tabloların Muhasebe subject
areasında, Satış’a ait tabloların Satış Subject Area’sında
bulunması sağlanabilir.
Vispeahen Özellikleri